Houtbouw Lente: heerlijk en eerlijk wonen

Maak kennis met onze specialist

Roger Gorts
Over mij

Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de corporatiesector. Bij verschillende woningcorporaties. In verschillende vastgoedrollen. Vanaf het begin was het vooral simpel stenen stapelen. Maar het besef is er … het moet anders. Wanneer we onze mooie leefwereld nog mooi door willen geven aan onze kinderen. En ik kan het niet alleen. Ik zoek de kansen en de verbinding. Thema’s die mij triggeren zijn CO2 en circulariteit. Binnen Area sta ik met Dirk aan de lat om het circulariteitsbeleidplan te laten landen. Waarbij we op portefeuilleniveau gaan sturen met de BCI. Houtbouw, biobased en losmaakbaarheid zie ik als de oplossing waar we naar toe moeten. Ik vind het mooi om vervolgens te ervaren welke mooie stappen er worden gezet door de markt. Dat steeds meer partijen de noodzaak zien om af te stappen van het stenen stapelen. Ik wil vanuit Area aanjager zijn intern en kansen bieden aan derden. Laten wij als Area het goede voorbeeld geven.

Je mag bij bellen voor ...

… mailen mag altijd. Of ik je kan helpen is de vraag. Ik ben als ontwikkelaar vooral bezig tot de VO-fase. Dus minder van de techniek.

Ik heb nog niet aan concrete houtbouw of FLEX projecten gewerkt, volgt later. Ik heb wel ervaring met FLEX bij een eerdere corporatie waar ik werkzaam was. Het project Witte Hondpad in Nuenen met de Heijmans One.

Organisatie
Area
Functie
Projectmanager
Link met mij

Een greep uit mijn favoriete projecten

Area heeft besloten om haar kantoor in Veghel te slopen en nieuwe sociale gestapelde huurwoningen terug te bouwen. De locatie ...
In de herstructureringswijk Orthen-Links zijn de afgelopen jaren circa 225 woningen vervangen door nieuwbouw. De laatste fase in deze herstructurering ...
In de Molenstraat in Sprang Capelle worden circa 50 woningen uit de jaren 40 gesloopt. Op deze locatie worden circa ...
Scroll naar boven